calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

UF, OVO BOLI: JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA OLJI BEĆKOVIĆ, ZBOG OVOGA!

Objavio: RHT
10/01/2022 8:00 PM

Najpre je vditeljka za njen koncert rekla da je praziluk, a onda je pevačica rešila da joj žestoko uzvrati.

https://www.instagram.com/p/CYZ2qZWolBn/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Jelena Karleuša nastupala je 31. decembra na platou ispred Skupštine Srbije, a o njenom koncertu i dalje se priča. Doduše, jedan od negativnih komentara pevačicu je po svemu sudeći veoma povredio, a iznela ga je voditeljka Olja Bećković na koju je pevačica odmah osula paljbu. Naime, Bećkovićka je u svojoj emisiji “Utisak nedelje” nastup Karleuše nazvala “prazilukom”, te se ona odmah oglasila na Instagramu i još gorom merom uzvratila uvredljivim stavovima.

PRINTSKRIN

– Beograd na praziluku – nazvala je Olja spektakl oko organizacije i nastupa Karleuše za doček, a Jelena joj je sasula sve šta misli o njoj, ali posle pet minuta obrisala Instagram stori.

 

– Jedno logično pitanje za Olju Bećković: Koliko moraš da budeš nerealan, maliciozan, zatrovan mržnjem, neprofesinalan i drzak, da ovakav koncert nazoveš prazilukom? Sve razumem, ali kako si bre ovo uporedila sa prazilukom, ženo. Ovakav svetski koncert i 50.000 prisutnih ti vređaš na ovakav dripački način?! Čekaj, je l te nije ono blam načina na koji prljaš svoju profesiju?! Zašto, bre? Crvljivi proklijali blatnjavi krompiru iz suvog nedoje*a!” – poručila je Jelena javno, a zatim je postavila niz fotografija i snimaka sa nastupa za Novu godinu.

Podsetimo, pre Karleuše, za sve prisutne u novogodišnjoj noći prethodno su pevale i Sara Jovanović i Marija Šerifović.

IZVOR: 24SEDAM.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS