calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

KARLEUŠA RASTURILA TAJKUNSKE MEDIJE: “Ovako se ne priča sa predsednikom, vodite Žaklinu u Zadrugu!”

Objavio: RHT
23/03/2023 9:08 AM

Folk pevačica Jelena Karleuša oštro je kritikovala ponašanje Žakline Tatalović, novinarke tajkunskog medija N1!

Foto: Printscreen Instagram

Karleuša je komentarisala ponašanje Tatalovićeve prema predsedniku Vučiću, tokom njegovog obraćanja naciji, kada mu je postavila pitanje uz komentar “Baš ste opasni”.

Pevačica se tim povodom oglasila na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram / Ilustracija

– Izgleda da sam ja nešto propustila, pa ne znam da ovako novinari pričaju sa predsednikom jedne države. Ko god je “novinarka” Žaklina, oterala bi je u tri pi*de materine da me ona “vraća” i da meri koliko sam opasna! Zabole me tačno ko šta misli o Vučiću, ko je na ovoj, a ko na onoj strani! Ako je ova novinarka sa opozicione strane, ja kao veoma uticajna javna ličnost koju prate milioni i čije mišljenje vrlo treba da interesuje opoziciju kažem VODITE JE U “ZADDRUGU”! Da se predsedniku države kaže ovim prekoplotuša tonom BAŠ STE OPASNI?! Wow, kakvo poentiranje, FUJ! I to ova televizija objavi i još stavi titl?! Šta ste vi, TIK TOKERI?! Instagrameri jutjuberi?! Pravite smešne klipove za sprdnjicu?! Pa zato i jeste sprdnjica. Da ne upotrebim neku drugu reč. Ima li prisebnih ljudi u opoziciji jer je ovo klasičan primer greške zbog koje vas Vučić GAZI! – napisala je Karleuša.

hypebih.ba / alo.rs

Komentari

  1. Nisam u životu ni pomislio da ću doći u situaciju da čestitam JK na nečemu što je izjavila ali ovog puta je pogodila tačno u metu. U svakoj normalnoj državi ta šljuka i kvazi novinarka ne bi dobila ni akreditaciju da se približi predsedniku države a ne da dozvole mu se obraća kao poslednjem uličaru. Šta više, ni jedan demokratski predsednik države, koji drži do sopstvenog dostojanstva, ne bi joj ni odgovorio na tako bezobrazno obraćanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS