calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

KARLEUŠA PROZVALA DUŠKA: NAZVALA GA PRASETOM!

Objavio: RHT
16/11/2022 11:10 AM

Da život JK i Duška Tošića tangira javnost, neminovno je, s obzirom na to da i dalje žive pod istim krovom, iako je ona nedavno izjavila kako ne sme više da spominje ime Duška, kako joj ne bi pretio njegov advokat.

FOTO: ATA IMAGES

U jednom intervjuu za poznati lifestyle magazin ona je govorila o vaspitanju ćerki Atine i Nike, koje su sada već odrasle, pa “podbola” i supruga, rekavši kako je on ćerkama “kasica prasica”.

-Duško je, kao svaki tata, uglavnom kasica prasica. Tu vrstu ozbiljnih razgovora najčešće vode sa mnom, mada se i on maksimalno trudi da, koliko zna i može, priča sa njima. Ono što je jako važno, eto moram i da pohvalim Duška, nikada se nije usprotivio ili kontrirao bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci. Kad mu se požale, samo im odgovori: “Ako je mama tako rekla, tako će biti”. On zna da ću uvek učiniti samo ono što je najbolje za njih i zna da ja ne popuštam, dok im on popušta u svemu. Kad god je reč o stvarima koje su bitne za njihovo školovanje ili vaspitanje, ne meša se u moje odluke i hvala mu na tome – otkrila je JK za “Story”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS