calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

KARLEUŠA POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽENAMA! ZALJUBLJUJTE SE U RUŽNE, A VRIJEDNE MUŠKARCE: “Svaki može da ti objasni u krevetu, ali ne može da bude taj koji će da obezbjedi porodicu!”

Objavio: RHT
05/11/2023 5:20 PM

U najnovijem izdanju emisije “Male stvari” autorke i voditeljice Snežane Dakić na Hype tv, gostovala je pop diva Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša je posavetovala žene da treba da se zaljubljuju u muškarce koji su prije svega vrijedni i marljivi:

– Može jedan muškarac da bude fantastičan u krevetu i da ima predivne mišiće i da bude prelijep, i da si ti mnogo zaljubljena u njega, ali on je sam po sebi tu dovoljan sebi, i on misli da je to što je on sad objasnio neke stvari u krevetu da je to sasvim dovoljno, i ne trudi se više. Svaki može da ti objasni u krevetu, ali ne može svaki da bude mušakarac koji će da obezbjedi tebe i tvoju porodicu – rekla je Jelena, pa dodala:

 –Žene, zaljubljujte se u ružne, a vrijedne muškarce! Oni će vas voljeti i isto će voditi ljubav sa vama, sa istim žarom. Ovi lijepi sa mišićima, oni će uvijek misliti da je to sasvim dovoljno, uvijek će misliti da su ljepši od vas, i uvijek će misliti da niste dovoljne i gledaće sa strane. Ružni muškarci su prava opcija za vas – zaključila je Jelena u emisiji “Male stvari”.

Cijelu emisiju možete pogledati klikom na video ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS