calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA!

“BEBA JE STIGLA” Karleuša podijelila sretne vijesti, nije željela više da krije! (FOTO)

Objavio: RHT
16/05/2024 7:20 PM

Karleuša podijelila sretne vijesti

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša trenutno se nalazi na odmoru u Dubaiju, ali ni u trenucima predaha ne zaboravlja na interakciju sa svojim obožavateljima.

Karleuša redovno objavljuje vruće fotografije i snimke sa egzotične destinacije, ali i poruke svojih fanova na društvenoj mreži Instagram.

Danas je Jelena objavila u okviru priče na Instagramu objavu jednog svog obožavatelja koji je oduševljen zato što je kupio fizička izdanja njenih albuma “Alfa” i “Omega”.

 – Beba je stigla – istaknuto je uz fotografije “muzičkih prinova” popularne pjevačice.

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar/Karleuša podelila srećne vesti

Inče, Jelena Karleuša je već danima u Dubaiju, a svaki dan objavljuje fotografije u novim odijevnim kombinacijama ili kupaćim kostimima.

Popularna pjevačica je krajem aprila napravila promociju u Beogradu na vodi, a povod su bila fizička izdanja njena dva albuma.

Podsjetimo, Jelena Karleuša nakon 11 godina diskografske pauze izdala je prošle godine dva nova studijska albuma pod nazivom “Alfa” i “Omega”.

Napravila Onlyfans

Nakon manjih problema s njenim Instagram nalogom, koji prati nekoliko miliona ljudi, Jelena Karleuša je iznenadila mnoge najavom otvaranja profila na platformi za odrasle, OnlyFans.

Ova vijest munjevito je postala vodeća tema u domaćem šou-biznisu, izazivajući žustru raspravu i nepodijeljenu pažnju javnosti.

Kako su odmah krenule brojne spekulacije, a bilo je i onih koji su se ponadali da će na pomenutom sajtu najpoželjniju pjevačica na ovim prostorima viđati “u akciji”, ona je sada ove navode prokomentarisala:

– Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otkud ja na Onli Fansu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje po****a, svašta – bila je kratka Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša nedavno je najavila da je u pregovorima o snimanju filma po motivima njenog života.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS