calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

OBJAVA JELENE KARLEUŠE POTRESLA JAVNOST: Progovorila o aferi sa intimnim snimcima

Objavio: RHT
08/03/2024 5:40 PM

Karleuša o intimnim snimcima

Pop diva Jelena Karleuša oglasila na društevnim mrežama potresnom porukom.

Karleuša o intimnim snimcima

Naime, ona je na svom Instagram profilu podržala peticiju da neovlašćeno dijeljenje intimnih snimaka postane krivično djelo, a uz to iznijela tvrdnje – da ju je zakoniti muž Duško Tošić nagovarao da sebi oduzme život kada su se u javnosti pojavile njene nage slike.

Njenu objavu prenosimo u nastavku, u cjelosti.

– Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke pornografije. Tada je nečovjek pokušao da mi kukavički i bijedno, oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost. Tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog video poziva bez mog zanja, a zatim me tim slikama ucjenjivao.

Prijetnje i ucjene

Poslije ucjena došle su i prijetnje koje je i obistinio tako što je prvo mojim neprijateljima a onda i svim medijima poslao te skinšotove.

Da zlo koje se sručilo na mene ne dolazi samo bilo je i to što mi je ubrzo umrla i majka. A medijski linč i moje gole slike bile su posljednje što je vidjela. Djecu sam morala da ispišem iz škole, muž je išao za mnom po kući i zahtijevao da se ubijem.

Iskreno, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala. Moj život i moje sve je bilo uništeno i to samo zato što je jedan bijednik odlučio da se sveti. Smogla sam snage, sabrala sam se i rekla i mužu i medijima i kompletnoj javnosti da se nose u PI*KU MATERINU! Smogla snage da sebi spasim život i dignem glavu najviše zbog moje djece. Da je postojao JASAN ZAKON, da je klošar i bijednik za primjer svima otišao u zatvor. i meni i mnogim ljudima (mahom ženama) život ne bi bio upropašten. Zbog svega ovoga, zbog pravde, zbog svih žrtava zlih i izopačenih ljudi. PODRŽAVAM OVU PETICIJU I POZIVAM VAS DA MI SE PRIDRUŽITE.

Ja se nisam ubila, mnogi su na sebe digli ruku, a sutra nova žrtva možete biti VI!

Stanimo neljudima na put i pozovimo državu da bude uz sve nas.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS