calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!”

Karleuša šokirala izjavom: “KONAČNO DA VAS UPOZNAM, OVO JE MOJ NOVI DEČKO”

Objavio: RHT
06/04/2024 4:30 PM

Karleuša: Moj novi dečko

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/ Karleuša: Moj novi dečko

Pop diva Jelena Karleuša objavila je detalje koji se tiču njene karijere i čuvenog albuma koji je povukla zbog ubistva tadašnjeg dečka Ćande.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i u emotivnoj objavi otkrila kako je to sve izgledalo na promociji, a potom priznala da je, nedugo nakon događaja, on tragično završio.

– “Konačno da vas upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživio, kao nova žena ova, može cijeli svijet da osvoji! Cijeli život biću tvoja trauma…” Promocija albuma 1999. godine u hotelu i jedna od pjesama koje nikada više nisam otpjevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam cijeli album povukla. 2001. sam izdala album “Ludača” i vratila se na scenu. Kakav je ovo tekst, kakva pejsma… A možete da vidite i kako sam izgledala prije 25 godina… – napisala je Jelena i prvi put javno otkrila pojedine detalje iz života.

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar

Šok priznanje

Jelena Karleuša bila je gošća jednog podkasta u kom je otvoreno govorila o braku sa Duškom Tošićem, aferi koja je poljuljala odnose sa suprugom, odnosu sa Bojanom Karićem, ali i bivšem dečku s kojim se zabavljala devedesetih. 1999. godine ulazi u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, uživaju u ljubavi manje od godinu dana.

– Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, je mnogo naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Godinama slušam priče da su u to vrijeme postojale sage ‘Arkan i Ceca’ i ‘Karleuša i Ćanda’. Arkan je bio Arkan, a Ćanda je bio ništa! Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru. Ja sam sa Zoranom bila sedam mjeseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili – ispričala je Karleuša koja je otrkila i da je ona trebalo da bude u kolima:

– Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htjela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: ‘Ne!’ Nije me ni poveo”. ispričala je ona nedavno za Informer.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS