calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz

KARIĆ SAZNAO ŠTA MU DEVOJKA RADI NAPOLJU: Izgoreo od besa, pa joj se jvano obratio! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/03/2022 2:00 PM

Ulazak Mine Vrbaški u “Zadrugu” napravio je potpunu pometnju, a sinoć je tokom emisije “Pretres nedelje” došlo do rasprave među bivšim partnerima. Tom prilikom Vrbaški je iznela detalj o devojci Stefana Karića, Jovani Ljubisavljević, zbog čega je on pobesneo.

https://www.instagram.com/tv/Cbq7DIqAZMl/?utm_source=ig_web_copy_link

Mina je, naime, tokom svađe provocirala Mensura i otkrila da on i dalje u svom telefonu čuva njihove zajedničke slike, a kako je otkrila to pouzdano zna, jer njegov telefon čuva devojka Stefana Karića, Jovana Ljubisavljević Misica.

Ove informacije uznemirile su Karića, jer je bio zgrožen time što njegova devojka lista stvari po tuđem telefonu.

– Ovo je poslednji put da si to uradila! Nije u redu da trkelja po tuđem telefonu, to je užas. Ovo me je sad poremetilo baš – vikao je Stefan u kameru, a onda je Mina otkrila da Jovana nije “kopala”, već je videla kada je gledala slike koje šalje Mensurova podrška.

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS