calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO)

KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom!

Objavio: RHT
30/09/2024 12:45 PM

KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU

Stefan Karić nije mogao da se suzdrži!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju, poslije uspješno odigrane “Igre istine”, Veliki šef je odlučio da obraduje učesnike slanjem poslastica. Nakon što su omni ugledali darove, odmah su se okupili oko Crnog stola da bi se počastili i podijelili slatkiše.

KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU

No, nedugo potom došlo je do incidenta kada je Stefan Karić pobacao slatkiše po dvorištu, što je izazvalo sukob između njega i Uroša Stanića. Detalji ostaju nepoznati, ali je jasno da je došlo do tenzije među učesnicima nakon ovog neobičnog poteza.

Navodno je kršio i lomio sve pred sobom…

Ostaje da vidimo kako će se odvijati dalji događaji u rijalitiju i da li će ova situacija imati uticaja na odnose među učesnicima.

Nedavno je javnost bila šokirana kada su Stefan Karić i Slađana Lazić Poršelina progovorili o njihovom dopisivanju prije rijalitija. A sada su se pojavile prepiske sa još jednom takmičarkom… 

Naime, voditelj televizije Pink je na Instagram profilu objavio je prepiske Teodore Delić sa Stefanom Karić- U njima on hvali njen izgled, ali ju je u jednom trenutku upitao kada će se naći. Međutim, za sada nije poznato da li su se njih dvoje vidjeli prije ulaska u rijaliti. 

Stefan Karić i Teodora Delić prepiske
Foto: Instagram

Ozvaničiti vezu

No, on je priznao da se dopisivao sa Slađom, što je nju nasmijalo, pa nije isključeno da će u rijalitiju preći na sljedeći korak. Odnosno, ozvaničiti vezu:

– Nikola je jako dobar momak, ja sam ga posmatrao i mislim da nije kvarna osoba. Što se tiče Slađe, mi smo se malo dopisivali na Instagramu. Ona je neko ko je dobar čovjek. Ostavljam Škatarića – kazao je Karić.

Pročitaj i: Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS