calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu

KARAMBOL! “MAJKA MI SE JOŠ NIJE OHLADILA” Miljana udarila Kačavendi na MRTVU MAMU – Ona VAN SEBE! Produkcija odmah reagovala

Objavio: RHT
28/04/2024 1:30 PM

KARAMBOL!

Prethodne noći, za vrijeme izlaganja, Milena Kačavenda je oštro potkačila Miljanu Kulić.

KARAMBOL
Foto: YT printscreen/ Zadruga official

 – Što se tiče ove Vitni Hjuston za siromašne, ti si jedna budaletina kakvu u životu vidjela nisam. 70 odsto te se plaši jer letiš ovdje kao nindža. Od mog ulaska u ovu kuću, imala si pravo da sumnjaš da sam ovakva ili onakva. Trpjela sam sve tvoje kritike i komentare, dok nisam počela da mislim drugačije o tebi.

KARAMBOL

– Smatrala sam da godinama živiš u rijalitiju. Istolerisala sam godine ovdje tvoje u rijalitiju, ljudski sam se postavila prema tebi ovdje. Možeš da budeš učesnik 20 godina, nikada ne znaš kada neko iz obezbjeđenja može da dođe po tebe. Ja se ne bih sprdala sa takvim stvarima, ne bih ti birala stajlinge, nego bih prećutala. – počela je Kačavenda.

Foto: YT printscreen/ Zadruga official

“MAJKA MI SE JOŠ NIJE OHLADILA”

 –  Ti si kleptomanka, patološka lažovčina…S obzirom da je tvoja mama vodila kampanju protiv mog povratka ovdje, tabletomanko, selektivno se obrušavaš na ljude. Recidiv sam ti pjevala jer sam te nazvala lažnom Cecom. Pominjala si moju mamu koja se još nije ohladila, jako je ružno. – dodaje ona.

 – Vidjećemo kako ćeš se ti ponašati kada budeš došla u takvu situaciju, rijaliti igračice. Ti si jeftini, prljavi i najniže klase rijaliti igrač. Da ti kažem, tri dana šta ti ideš za mnom i govoriš, a pozivaš se da si neka majka, moja djeca to slušaju. Mogu ti reći da je odluka prava da tvojim majčinstvom upravlja tvoja majka. Ovdje biram manje zlo, ostavljam Bebicu, a šaljem ovu miksetu. – završila je Milena.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS