calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Je li na pomolu pomirenje Filipa i Aleks? VIDEO ISTINE “Produkcija nam gura TABLETE u usta dok spavamo!” Rijaliti učesnik u POLICIJI podnosi PRIJAVU? “Beba liči na mene! Sve bivše su mi čestitale!” Darko Lazić postao otac po treći put! Otkrivamo ko je nova djevojka Mensura Ajdarpašića? Ima da nastane haos na javnoj sceni ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA! Otkriveno šta je uradila u rijalitiju, javnost bijesna: “Ona je dvolična, sada je sve jasno!” POGINULA KĆERKA POZNATOG SRPSKOG ROKERA! Stravična saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena od bola! U sarajevskom naselju pokrenuto klizište: Posljedice mogu biti katastrofalne Policija ušla u kamenolom, slijede hapšenja! Šta se trenutno dešava u DONJOJ JABLANICI? Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza Fatima daje savjete kako puno pojesti, a imati savršenu liniju! Ja jedem pitu, ali ovo je tajna? Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar

KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO)

Objavio: RHT
09/10/2024 3:44 PM

KARAMBOL U RIJALITIJU

KARAMBOL U RIJALITIJU / Foto: Printscreen / Pink TV

Foto: Printscreen / Pink TV

Sinoćnji incident u rijalitiju izazvao je veliku pometnju među učesnicima. Naime, Uroš Stanić je pokušao da izbaci Nikolu Škararića iz pušionice, što je dovelo do napetog verbalnog sukoba između njih.

KARAMBOL U RIJALITIJU

U to vrijeme, Milana Šarac Mimas bila je emotivna zbog zadatka koji je dobila, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Mimas je izrazila nezadovoljstvo što je pristala na zadatak, dok je Uroš pokušavao da je smiri. Govorio joj je da će se ona i Nikola Grujić Gruja pomiriti… Ipak, sukob je eskalirao kada je Uroš otvoreno prozvao Škatarića, koji se u tom momentu našao u pušionici, zahtijevajući mu da se skloni.

Republika
Uroš Stanić priča sa Mimom Šarac / Foto: Printscreen / Pink TV

– Bilo je glupo što sam i pristala na taj zadatak – rekla je Mimas.

– Pomirićete se – rekao je Uroš.

 Trebalo je ja da Gruji kažem da je to zadatak – rekla je Milana.

 Izađi napolje, idi j*bi se s Ivom. Skloni se od mene, ideš od jedne do druge – rekao je Stanić.

“Ne provociraj me

 – Što si takav – pitala je Mima.

– Ne provociraj me – rekao je Stanić Škatariću.

U jednom momentu pripadnici obezbjeđenja su po nalogu produkcije moralo da interveniše kako bi smirili sukob i spriječili da konflikt dođe do većih razmjera. S obizrom na to da je nasilno ponašnje u rijalitiju strogo zabranjeno i kažnjivo. 

Ovaj incident još jednom je ukazao na kompleksnost međuljudskih odnosa unutar rijalitija i izazove s kojima se učesnici suočavaju svakodnevno.

Pročitajte i: TERZA NAPUSTIO RIJALITI! Pojavio se snimak nakon izlaska – evo gdje se sada nalazi!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS