calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja! UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svjetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da šuti, pa razvezala jezik! Suzana je imala 19 godina kad se zaljubila u muslimana: Roditelji nisu htjeli da čuju za to, a onda se desila filmska priča MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO)

“Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO)

Objavio: RHT
09/09/2024 3:53 PM

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU!

Foto: Printscreen YouTube Zadruga Official

Anđela Đuričić ponovo je riješila da šokira javnost, a korisnici društvenih mreža je po običaju negativno komentarišu.

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU

Ustavši ujutru, požalila se cimerima kako nije pila kafu, to je zahtijevala i bila bahata.

“Tijelo mi odbija, e mogu da funkcionišem normalno. Ništa mi ne pominji. Imam energetsko piće ali ostaviću ga za večeras”, govorila je Đuričićeva, dok ju je slušala Jelena Ilić.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Moralne_gromade🙉🙈🙊 (@moralne_gromade)

“Hoću kafu da popijem, kraj i tačka. Drugo me ne zanima. Majke mi, ne volim kad postanem nervozna. To mi se uopšte ne sviđa, može loše da se završi. Stvarno mogu da trpim, ali kad mi… Pritom mi je sad, da mi tu imamo sve, ali.. Brate, ne mogu da izdržim. Tri dana bez kafe! Ja sam neko ko čim se probudi, popije kafu. Poslije toga još dve popijem! Nemojte me za*ebavati“, pričala je.

Nije prvi put

“Helga hoće kafu da popije… Izvinjavamo se, Madam Prdež, nismo vas prepoznali”, glasi Instagram objava ispod koje su komentari zaprštali.

Kao pokondirena tikva! Nisi ušla u hotel nego u vrstu zatvora. Nije ti prvi put da si tamo!“, pisali su.

Anđela je navikla da zanovijeta i misli da ovdje može da ima poseban tretman.

Pročitajte i: Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Dobra gluma

Inače, sinoć je došlo do susreta između Anđele Đuričić i Dušice Jakovljević kada je Anđela ušla u rijaliti. Uprkos prethodnim skandalima i napetostima, obje su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo i glumile. Kao da je sve u redu.

Iako su obe strane pokušale da održe privid normalnosti, napetost i neizvjesnost nisu mogli da se sakriju od pažljivih očiju gledalaca.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS