calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Objavio: RHT
06/10/2024 6:59 PM

KAO BLIZNAKINJE SU!

Ana Ćurčić nedavno je za medije izjavila da joj je HYPE  TV pored njene porodice najveća podrška u životu.

Kao bliznakinje su Foto:AnaĆurčić Official Ana Ćurčić
Foto:AnaĆurčić Official Ana Ćurčić

Podsjetimo, nakon teškog perioda, Ana se zaposlila u marketinškom odsjeku produkcije HYPE.

“Pored porodice, HYPE najveća podrška u životu

Ana Ćurčić je progovorila i o najtežem momentu svog života i otkrila koliko joj se život promijenio. Naime, u najtežim trenucima jedino direktor i vlasnik HYPE televizije Saša Mirković pružio joj je ruku, te je dobila posao na našoj televiziji.

Kada su mi svi okrenuli leđa, direktor mi je jedini pružio ruku. Veoma sam srećna i zahvalna. Meni je, pored porodice, HYPE najveća podrška u životu.” – rekla je Ana.

Njenu majku Slavicu i njenu priču svi smo slušali i gledali sa knedlom u grlu… Ali do sada niko nije znao kako izgleda tetka Ane Ćurčić.

KAO BLIZNAKINJE SU!

Majčina ljubav je kompas koji nas uvijek vodi, ma koliko daleko odlutali. U njenom osmjehu krije se svet pun topline i mira.”, napisala je Ana pa pomenula i tetku:

Kao bliznakinje su
Foto:i Instagram/ana_curcic_official

Tetka je poput sunca koje uvijek grije i obasjava, bez obzira koliko oblaka naiđe. Njena prisutnost donosi radost i sigurnost.”

Na fotografiji gdje su Anina majka i tetka se vidi koliko njih sve tri liče, pa su mnogi pomislili da su bliznakinje.

Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

Pročitajte i: Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi.

Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu/ Instagram

Pjevačica Emina Jahović emotivno je ispunjena. Okružena je prijateljima, porodicom i voljenim ljudima. Iako se pjevačica od svog razvoda o privatnom životu nije oglašavala, nikada nije krila da je njeno srce ispunjeno ljubavlju prema najbližima.

Upravo takve emocije, čiste ljubavi, preplavile su je jučer kada njen …

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS