calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta

Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković!

Objavio: RHT
05/07/2024 6:49 PM

Kanita je nasljednica Dragane Mirković!

Bh. estradna umjetnica Kanita Karić uspješno sebi trasira put prema samom estradnom vrhu.

Kanita je nasljednica Dragane Mirković!/Foto: Instagram

Tome svjedoče njena učešća na prestižnim festivalima, pjesme koje redovno snima i objavljuje. Nakon pjesme “To nije sa, sa” koju je ponovo oživjela, otpjevavši je na festivalu ‘Kapije sevdaha’ u rodnoj Zenici, Kanita se nije zaustavila na tome.

Vrlo brzo je snimila prekrasnu pjesmu “Dušu si mi opio” koja je svojevremeno proslavila Draganu Mirković. Kompoziciju potpisuje Emina Ramadanović dok je tekst napisao legendarni Muharem Serbezovski.

Pjesma je uz njen vokal, dobila novo ruho a čestitke, očekivano, stižu sa svih strana svijeta. Ne čudi što su Kanitu, nakon ove pjesme, prozvali nasljednicom Dragane Mirković, što je za nju svakako veliki kompliment.

Nedavno je Kanita dobila podršku i od regionalne zvijezde Halida Muslimovića koji je kazao da ‘samo nastavi tim putem, i da za nju nema zime’. Estradi treba upravo pjevačica poput Kanite.

A ona sluša savjete starijih kolega, primjenjuje ih u svojoj karijeri, stoga njen uspjeh neće i ne smije izostati. Na pravom je putu, složili su se svi…

Čitajte i MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe

Prošle noći došlo je do sukoba Mione Jovanović i Nenanda Aleksića Ša, nakon što su svi imali prilike da vide snimak na kojem ona njega grize za usnu. Sve se desilo tokom prethodne žurke, kada su se njih dvoje posvađali, te je ona istakla da joj je namjera bila da spusti loptu, što on tako nije shvatio.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS