calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

KAKVA TRANSFORMACIJA: Zvezda Granda smršala 20 kilograma, skinula se i IZGRMILA u bikiniju! (FOTO)

Objavio: RHT
26/08/2023 7:30 PM

Zvezda Granda Ivana Bogićević,  napravila je nevjerovatnu fizičku transofmaciju u takmičenju “Zvezde Granda” kada je skinula preko 20 kilograma i pokazala da je prava bomba.

Foto: Printscreen Instagram

Sa novom kilažom došlo je i novo samopuzdanje koje je dovelo do same završnice takmičenja.

Naime, Ivana je odlučila da za kraj ljeta otputuje i odmori se od nastupa, odakle redovno izvještava pratioce o svom provodu, a svima je najveću pažnju privukla njena fotka u kupaćem u kome izgleda odlično.

– Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me – napisala je ona u opisu slike što je nasmijalo njene pratioce koji su je ipak pohvalili za izgled.

Ivana je u jednom intervjuu govorila o depresiji sa kojom se svojevremeno borila.

– Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludila – priča Ivana i dodaje da danas drži vagu pored kreveta i da se mjeri po tri puta dnevno.

Kaže da sebe ne smatra zavodnicom, ali priznaje da se mnogo toga promijenilo u njenom životu.

– Bila sam u svom svijetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osjećaću se kao ona, možda čak i bolje – tvrdi pjevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS