calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti

Kako najlakše da prebolite raskid veze? Ovi saveti vam mogu pomoći!

Objavio: RHT
16/05/2022 3:17 PM

Svaki kraj sa sobom nosi osećaj praznine , bola i verovatno se osećate nemoćno nad situacijom u kojoj ste se našli, bilo da ste vi doneli odluku o prekidu odnosa ili je to učinila druga strana. U svakom slučaju nameću se pitanja, kako dalje, da li ću se ikada ponovo zaljubiti, da li ću posle njega/nje moći na nastavim dalje i kako to da uradim?

 

Za pocetak, važno je da znate da svaka patnja ima svoj rok trajanja. Koliko god da u to ne verujete u ovom trenutku, pokušajte da se setite svih svojih dosadašnjih ljubavi i raskida i zapitajte se kako vam to izgleda danas?

Da i dalje patite zbog momka koji vas je ostavio u srednjoj školi? Verovatno više ni ne znate kako izgleda , niti biste ga prepoznali na ulici. Sigurno vam je skoro i nezamislivo da ste uopšte i patili zbog te osobe. Zašto mislite da će sada biti drugačije?

Samo sebi dajte vremena. A posto ćete ga sada imati više nego ranije, gledajte da ga iskoriste pametno. Uzivajte u slobodi, ugasite mobilni telefon, pozovite prijatelje , izađite u grad. Počnite da radite sve ono sto niste mogli i sve ono u čemu ste bili sputavani od strane vašeg bivšeg partnera. I ne zaboravite , posle svakog kraja sledi nov početak! Možda vas nova ljubav čeka već iza ugla, glavu gore i ne propustajte nove šanse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS