calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu!

KAKO JE ELENA KITIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA: Ostaćete bez teksta! ( FOTO )

Objavio: RHT
27/03/2023 11:00 AM

Nije tajna da su mnoge pevačice izgledale drugačije na početku karijere, a ni Elena Kitić nije izuzetak. 

Foto: Instagram/Printscreen

Mnoge se služe i aplikacijama za ulepšavanje a sve u cilju da osiguraju taj “savršen izgled” koji plasiraju na društvenim mrežama.

Elena Kitić nije izuzetak, iako spada u jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen

Ipak, sa svojim intervencijama nije preterivala, te slobodno možemo reći da je sve što je radila – radila s ukusom. Da nije sve ni u intervencijama potvrdile su nedavne fotografije na Tviteru koje su pokazale kako pevačica izgleda bez šminke i filtera, te se slobodno može reći da Elena možda više koristi prednosti Fotošopa nego usluge plastičara. 

Međutim, da promena ima – ima i te kako, pogotovo ako uporedite njene fotografije sa početka karijere. Elena nikada u medijima nije govorila o tome šta je radila na sebi, te su samim tim i spekulacije u javnosti razne.

Foto: Instagram/Printscreen

Mnogi su komentarisali kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu. Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njen oblik očiju je takođe drugačiji, odnosno, po svemu sudeći, radila je intervenciju zvanu “mačije oči”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS