calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata! Sve je na svjetskom nivou: Novi Lukasov album donosi notu misterije i spektakla Ide Fatimin specijalitet: Kome se ne sviđa nek ide u restoran! Nisam je krpa za ruženje!

Kadra pobjegao u rijaliti zbog Mirze Hatića? Otkrivamo sve o svađi sa djevojkom i problemima!

Objavio: RHT
12/09/2024 5:40 PM

Kadra pobjegao u rijaliti zbog Mirze Hatića?

Poznati rijaliti učesnik Kadra iznenada je ušao u rijaliti, a mnogi se pitaju šta je pravi razlog njegovog povratka pred kamere. Prema najnovijim saznanjima, Kadra je navodno ušao u rijaliti kako bi izbjegao probleme koje ima s Mirzom Hatićem, poznatim po svom kontroverznom ponašanju.

Izvori bliski Kadri tvrde da je njegov privatni život postao poprilično buran, a glavni razlog sukoba je jedna djevojka.

Kadra je odlučio da uđe u rijaliti kako bi pobjegao od problema u stvarnom životu i pronašao malo mira pred kamerama. Međutim, sudeći po reakcijama publike, ovaj potez bi mogao samo dodatno zakomplikovati situaciju. Svi s nestrpljenjem prate kako će se odvijati drama unutar i izvan rijalitija. Detaljnije o ovoj drami saznajte u videu ispod:

Čitajte i Opsadno stanje u rijalitiju! HITNA ODLUKA (FOTO)

Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu “Bele kuće” na imanju u Šimanovcima.

Opsadno stanje u rijalitiju

Naime, tražio je 36 dobrovoljaca za specijalni izazov. S obzirom na to da je vrijeme da se novi, ali i stari učesnici rijalitija, upoznaju i vide da li mogu funkcionisati kao tim. Pozvani su da se odmah prijave.

Ovonedjeljni vođa Lepi Mića je najprije svim takmičarima saopštio obaveštenje produkcije, a zatim i preuzeo odgovornost za raspodjelu učesnika u grupe.

– Vrijeme je da vidimo da li ste se upoznali i da li ćete moći da funkcionišete kao jedan tim. Neka se odmah prijavi 36 dobrovoljaca i vođa će ih podijeliti u šestoro. Kada se podijelite u grupe više nema mijenjanja. – pročitao je Mića.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS