calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

KAČAVENDA RASKRINKAVA SAMU SEBE: Tvrdila da ima vjerenika koji je POGINUO pred svadbu, a onda se slučajno izlanula!

Objavio: RHT
19/07/2023 1:02 PM

Milena Kačavenda, koja je u javnosti postala poznata kao kuma učesnice “Zadruge” Ane Ćurčić, do skoro je tvrdila da se udaje i da ima vjerenika, koji je prije nekoliko mjeseci navodno stradao u saobraćajnoj nezgodi. Međutim, sada se sama izlanula i priznala da dvije i po godine nije imala emotivnog partnera.

Foto: Printscreen Instagram

Kačavenda je, naime, tokom jednog gostovanja otkrila da je već duži period solo i da nema ljubavnog partnera, što se kosi sa pričom o pogibiji njenog vjerenika.

Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam dvije i po godine sama, a tek sam prije desetak dana dobila piće od muškarca – rekla je Milena, što je izazvalo zaprepašćenje kod auditorijuma, te su se ispod snimka nizali negativni komentari.

Podsjetimo, Milena je svadbu najavljivala u emisiji “Amidži šou”, a o tragediji svog partnera obavijestila je javnost nedugo nakon toga… A kao razlog što je taj nesretan događaj krila samo za sebe, iznijela je bizaran razlog.

– Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam vjenčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj vjerenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina – rekla je Kačavenda i objasnila zašto je sve vrijeme ćutala o tome.

Foto: HYPETV

– U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmjereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto, tako je to ostalo u sjenci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u “Zadrugu 6” je ludilo, pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila sretna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna – rekla je Milena tada.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS