calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO)

Jovana šokirala izjavom! “Hteo je da uđe u moja nedra”!

Objavio: RHT
15/06/2021 11:49 AM

Jovana Jeremić nakon otkaza na Hepi televiziji, uživa sa porodicom i maksimalno se posvetila ćerki Lei. Voditeljka je na svoj Instagram profil postavila fotografiju sa porodičnog izleta gde je pozirala sa konjem uz koje je stavila opis, koji je nasmejao mnoge.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

“Stari znanci po duši. Neustrašivi. Grom i ja. Skontali smo se za tri minuta. Pogledajte mu glavu. Hteo je da uđe u moja nedra. U dušu”, napisala je Jovana, a onda su krenuli da se nižu komentari.

“Vi kao da ste rod”, “Iste glave imate”, “Šta li si sve stigla da mu ispričaš za tri minuta”, “Jel si mu pokazala tvoju
državnu diplomu”, bili su samo neki od komentara na koje voditeljka nije odgovarala.

Tagovi:

  • Jovana Jeremić
  • Komentari

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS