calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nasilje ne prestaje: Učesnik rijalitija udaren metalnim predmetom! Jauci odzvanjaju imanjem “Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!” Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah se oglasio i folker: Nebitna je… Prva pobjeda Bosne u ABA 2 ligi: U Skenderiji srušena Sutjeska David Dragojević sa djevojkom otvorio vrata stana od 500.000€! “Vjenčanje će biti u krugu porodice!” Jablanica: Policija pretražuje područje? Šta se upravo dešava? Šta mještani žele? Je li na pomolu pomirenje Filipa i Aleks? VIDEO ISTINE “Produkcija nam gura TABLETE u usta dok spavamo!” Rijaliti učesnik u POLICIJI podnosi PRIJAVU? “Beba liči na mene! Sve bivše su mi čestitale!” Darko Lazić postao otac po treći put! Otkrivamo ko je nova djevojka Mensura Ajdarpašića? Ima da nastane haos na javnoj sceni ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA! Otkriveno šta je uradila u rijalitiju, javnost bijesna: “Ona je dvolična, sada je sve jasno!” POGINULA KĆERKA POZNATOG SRPSKOG ROKERA! Stravična saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena od bola! U sarajevskom naselju pokrenuto klizište: Posljedice mogu biti katastrofalne Policija ušla u kamenolom, slijede hapšenja! Šta se trenutno dešava u DONJOJ JABLANICI? Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza Fatima daje savjete kako puno pojesti, a imati savršenu liniju! Ja jedem pitu, ali ovo je tajna? Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice

JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka”

Objavio: RHT
09/10/2024 4:30 PM

Jovana Pajić o krahu braka

Pjevačica Jovana Pajić kaže da joj razvod od Saleta Cvetkovića njen najveći životni poraz. Pjevačica je otkrila sve detalje koji intrigiraju javnost.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je priznala u jednom trenutku ona i njen suprug se više nisu razumjeli:

Nisam se udala da bih se razvela, nisam to željela, pa mi je to bio životni poraz. Pitala sam se da li je moguće da nisam uspela da održim zajednicu, a s druge strane bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka… Bilo mi je žao i sebe, to mi je bio najgori period u životu – rekla je Jovana i dodala da su razlike između njih postale nepremostive:

Jovana Pajić o krahu braka

– Najteže mi je pala činjenica da se mi više nismo razumjeli. Niko nikog nije slušao, samo smo se nadjačavali, počeli smo da umanjujemo osjećanja onog drugog. Dešavalo se da mu kažem: “Ne volim te”, a on je bio u fazonu: “Šta ti znaš da li ti mene voliš ili ne. Ti ne znaš šta pričaš.” Povređivalo me je sve to, potpuno smo izgubili dodir s realnošću, preko noći smo postali stranci -priznala je ona.

Čitajte i GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz ponovo je ušao u rijaliti, iako je svojim riječima rekao da to više nikada neće učiniti. Njegovu bliskost sa Anđelom Đuričić su svi primijetili. Ali ono šta on ne zna je, da je njegova djevojka, sa kojom je bio pre nego što je ušao u rijaliti trudna, po svemu sudeći.

Ona na sve načine, već mjesec, pokušava da javi Gastozu da će postati otac, ali bezuspješno. Očigledno to produkciji ne bi odgovaralo, zbog njegove “ljubavi” sa Đuričićkom!

“Ova divna ljubav, kako voditelj reče, neviđena u rijalitiju i koja se forsira uprkos saznanju da neko čeka Gastozovo dijete, košta ni manje ni više život nerođenog djeteta- Uživajte svi kompletno u njoj, forsirajte je. Važnija vam je Helga od nečijeg djeteta. Grijeh svima vama na dušu mučenici”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS