calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

Jovana Joksimović progovorila o privatnom životu! Neprijatno joj je kad čuje ovo pitanje!

Objavio: RHT
16/09/2021 11:59 AM

Jovana Joksimović godinama uživa u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem, a sada je otkrila kako uspeva da napravi balans između privatnog i poslovnog života.

Jovana Joksimović progovorila o privatnom životu!

Naime, lepa voditeljka svaki slobodan trenutak provodi sa naslednicima Kostom, Srnom i Anom, a kako zbog poslovnih obaveza i jutarnjeg programa ne može da ih probudi svakog dana, to nadoknadi tako što zajedno utonu u san.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Tokom leta sam imala dovoljno vremena, svi smo bili zajedno, uživali u tome, svakog dana, i taj osećaj me još drži. Osim toga, ako nešto volite, a ja volim da budem sa svojom decom, vremena se uvek nađe. Ako ne mogu ujutru, mogu popodne, uveče. I zaspati zajedno je svojevrsna svečanost, tako da je, generalno, sve to u redu – kaže Jovana i otkriva da li je njenim i Željkovim naslednicima otežavajuća okolnost to što su im roditelji poznati:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo – rekla je voditeljka i priznala da li između nje i Željka postoji određena doza romantike:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Ako je ovolika količina posla romantika, onda sigurno postoji. Šalim se, naravno, jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali, opet, to jeste bio naš izbor, znali smo šta nas čeka, i, na neki način, sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim. I tu već ima romantike, mogu slobodno da vam kažem – zaključila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS