calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

JOVANA I STEFAN SE SVAĐAJU PRED SVIMA! Nisu mogli da pobegnu od kamera, netrepeljivost vidno prisutna!

Objavio: RHT
11/07/2022 5:26 AM

Tokom finalne noći Zadruge 5 došlo je do svađe između učesnika Stefana Karića i njegove devojke Jovane Ljubisavljević, koju je zabeležila reporterka Kurira.

Foto: HYPE TV

Misica je Karića srdačno dočekala po izlasku. Međutim, kad je mislila da kamera nije uključena, brže-bolje je ušla u raspravu sa svojim dečkom.

Foto: Printscreen video Kurir.rs

Iako se na snimku ne čuje šta je tema rasprave ovog para, po njihovoj gestikulaciji, naročito Jovaninoj, može se zaključiti da se oko nečega svađaju.

Ipak, može se pretpostaviti da je tema svađe navodna prevara Stefana Karića u Zadruzi s Marijanom Zonjić.

Jovana je sve vreme išla za Stefanom, dok je on pokušao da pobegne od nje. U jednom trenutku je čak pokušao da uđe u studio, a on mu nije dala zatvorivši vrata.

Podsetimo, pre par meseci se u zadruzi šuškalo da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon jedne od žurki završili u takozvanom šteku, gde su navodno imali i seks.

Iako se ovim povodom Jovana nije oglašavala javno, očigledno je čekala da dođe do susreta sa Stefanom kako bi mu sasula u lice sve što ima.

Znajući kakav je Jovanin temperament na osnovu njenog učešća u Zadruzi 4, Stefan se sigurno neće dobro provesti po izlasku iz Zadruge.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS