calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAČI NEGO IKAD! Saša Mirković objavio PONOSNE VIJESTI: Hype OSVAJA REGION CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cijela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” JELENA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE Podigla je majicu, a gledaoce zaprepastio prizor! VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE Mozgalica s Harvarda koju 95 odsto ljudi nije moglo da riješi postala je viralna: Da li vi znate odgovor? ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpiti! (FOTO) SVE JE SUPER MOJ MUŽ JE BOKSER! Marija odgovorila Memi na batinanje Siniše! PARE TI BRIŠU SJEĆANJE DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju

JODŽIR U CENTRU SKANDALA: Od države dobio 25.000 eura, pa tada napravio HAOS!

Objavio: RHT
11/09/2024 1:15 PM

JODŽIR U CENTRU SKANDALA

Potrošio 485 eura, a razliku stavio u džep!

Foto: Instagram.com/jodziir

Najpopularniji crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir će se useliti u subotu u rijaliti.

JODŽIR U CENTRU SKANDALA

Javnost ne prestaje da bruji od njemu otkako se pojavila informacija da će biti novi učesnik rijalitija. Zbog ovoga, ponovo su krenule da isplivavaju informacije o njemu.

Jedna je od njih je skandal u kojem se našao prije nešto više od godinu kad je postao kandidat na Predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

Naime, kako su pisale “Vijesti”, Radulović je prijavio da je tokom kampanje potrošio 485 eura, od ukupno 25.272 eura koliko je iz budžeta dobio za kampanju. Jodžir je tako profitirao, i to pozamašnu sumu novca, jer ostatak nepotrošenih sredstava neće morati da vrati u budžet.

Do ovih informacija je došla Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), koja je analizirala izvještaje o finansiranju izborne kampanje za Predsjedničke izbore u Crnoj Gori 2023. godine. U toj trci je, inače, učestvovalo sedam kandidata.

Radulović je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predao 13.228 potpisa podrške za kandidaturu, od čega je bilo validno 8.614. On je u prvom krugu Predsjedničkih izbora osvojio 0,76 odsto, odnosno 2.574 glasova.

Jodžirova objava tada / Foto: Instagram

“Finansijski pobjednik izbora”

U drugom krugu Predsjedničkih izbora podržao je kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) i doskorašnjeg šefa države Mila Đukanovića, piše “Kurir”.

Na MANS-ovu informaciju da je Radulović “finansijski pobjednik izbora” reagovao je i sam Jodžir. On je na svom Instagram profilu objavio printskrin MANS-ove objave i napisao “Zapratite me za još finansijskih savjeta”.

Pročitajte i: ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku.

BONUS VIDEO:

(Kurir/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS