calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresna ispovijest Dine Begića koji je ostao bez supruge u poplavama: Korak je dijelio da se spasi NAJJEZIVIJI OKRŠAJ RIJALITIJU! Obezbjeđenje uletilo zbog podivljalog Ša! “Nark*mančino jedna raspala” Darko Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) Dnevni horoskop za ponedjeljak, 7. oktobar 2024: Bikovima se mogu nametati brze odluke, Rakovi nemaju razloga za zabrinutost, Vage imaju dosta ideja, a Vi? Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka!

JK OMEGOM SAHRANILA ESTRADU?! Održala minut ćutanja i zahvalila se, komentari ruše jutjub

Objavio: RHT
20/08/2023 4:00 PM

Jelena Karleuša je danas tačno u podne objavila svoj 12. studijski album “Omega”, samo nekoliko dana nakon izlaska albuma “Alfa”.

Na novom albumu, kao i na prethodnom, našlo se devet pJesama “Minut”, “Romane MIX”, “XY”, “Ludilo”, “Romane”, “Abu Dabi”, ali i duet sa Devitom, pJesma koja nosi ime “Nepogrešivo”, kao i “La Bomba,” koju je najavljivala godinama i koju je otpjevala na španskom jeziku.

Posebno pažnju odmah je privukla i pjesma “Minut”.

Naime, Jelena sve vrijeme ćuti tokom ovog spota, da bi na kraju rekla samo “Hvala im”. Svi su ovo odmah shvatili kao trenutak gdJe Jelena drži “minut ćutanja za estradu”, jer je više puta prije izbacivanja albuma najavila da će je sahraniti.

-Da li je ovo minut ćutanja za pokopanu estradu? Ova žena je KRANG. Volim ovu pjesmu. Minut ćutanja da se poklonite kraljici. Najjača sa albuma. Minut ćutanja za estradu koju je pokopala. Top. Minut ćutanja za hejtere i estradicu. Iskreno, ova pjesma joj je najbolja na albuma- samo su neki od komentara ispod ovog spota.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS