calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

JELENU JE BOLEST BACILA U KREVET, A MUŽ PRIJETI RAZVODOM: Poznata glumica prošla kroz pakao!

Objavio: RHT
27/07/2023 3:38 PM

Jelena Veljača važi za jaku ženu, nekoga ko se bori za pravdu, jednaka prava svih, protiv nasilja i podjela.

Prije izvjesnog vremena Jelena se razboljela.Prehlada ili pak neki virus su bili u pitanju propraćeni visokom temperaturom sa kojom se Jelena jedva izborila a sve zahvaljujući svome mužu koji je na vrijeme shvatio da sve dublje psihološki tone.

– Pala sam u nikad doživljen procjep temperature i užasne slabosti. U međuvremenu se navodno dogodio i život. Muž je prekinuo moje samosažaljenje koje bi trajalo do dan danas, ali sam morala s njim na Depeche Mode pod prijetnjom razvoda.Koncert je bio najbolji na svijetu -napisala je Jelena na Instagramu, pa se zahvalila prijateljici Ivani koja joj je devet dana pričuvala kćerku Lenu, koju je dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom.

Zdravlje Jelene Veljače po prvi put bilo je toliko loše da glumica nije mogla sama sa problemom da se izbori. Na svu sreću ima dobre prijatelje i odanog muža sa kojim je prije par dana obilježila dvije godine od vjenčanja uz reči.

-Bilo je to najljepše vjenčanje na kojem sam bila. Najbolji dio je bio što je bilo tvoje i moje. 

Glumica i njen izabranik prošle godine su kupili stan u centru Zagreba. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS