calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

JELENA TRIVIĆ PROGLASILA POBEDU – CIK JOŠ NIJE OBJAVIO REZULTATE

Objavio: RHT
03/10/2022 1:37 AM

PDP je proglasio pobedu svoje kandidatkinje Jelene Trivić na izborima za predsednika R Srpske.

– Biću predsjednica svih građana. Za sve ima mjesta pod ovom zastavom. Obračunaćemo se sa korupcijom i kriminalom. Ovo je tek početak pobjeda”, poručila je Jelena.

Proglašenje pobede je usledilo nakon što je predsednik stranke PDP Branislav Borenović izjavio je da je na osnovu 72,3% prebrojanih glasova za predsednika R Srpske, 461 825 glasova prebrojanih Jelena Trivić osvojila 236 560 glasova ili 51,2%, a da je Dodik sa 225 265 ili 48,7%, razlika je oko 11 200 glasova.

Borenović je inače, tokom večeri nakon završetka glasanja, više puta izlazio pred novinare sa tvrdnjom da je Jelenina pobeda sigurna.

Portparol SNSD Radovan Kovačević je u više navrata demantovao tvrdnje PDP o pobedi Jelene Trivić na izborima iznoseći drugačije podatke od onih koje je iznosi Borenović. Kovačević je na kraju optužio PDP da unosi nemire i zapitao zašto PDP izlazi sa dijametralno suprotnim podacima o izborima i zaključio da je to zato što žele da stvaraju nemire i proizvode ekscese.

Jelena Trivić je na konferenciji za medije istakla da ona jeste Srpskinja ali da će biti predsednica svih građana R Srpske i da će drugi narodi u BiH od nje uvek imati ispruženu ruku. Zatim je istakla da će praviti kompromise i da je to njen apel onima koji će predstavljati druge narode u BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS