calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić

Objavio: RHT
30/06/2024 12:30 PM

Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!

U novom izdanju HYPE PAPARAZZA naša ekipa je patrolirala Beogradom i snimila pjevačicu Jelenu Tomašević.

Jelena tomašević napravila karambol foto:Hypetv/paparazzo
foto:Hypetv/paparazzo

Ona se vozikala gradom a onda stala nasred ulice ispred svog dvorišta. Djelovalo je da čeka nekoga, vjerovatno supruga, glumca Ivana Bosiljčića.

Međutim, ovo čekanje se odužilo. U jednom trenutku su se pojavila i vozila koja nisu mogla da prođu.

Foto:Hypetv/paparazzo

Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!

Opsti haos u maloj ulici doveo je do toga da je Jelena morala da okrene kola. I konačno je izašao Ivan i ušao u auto a mi smo krenuli za njima.

Bračni par se uputio ka jednom tržnom centru. Njih dvoje su bili sami. Izašli su iz kola i krenuli ka ulazu tržnog centra. U jednom momentu je Ivan i razgovarao telefonom.

Ovdje su se zadržali preko četiri sata i proveli zajedničko vrijeme.


KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA

Čitajte i SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype!

Najveća pop zvijezda Balkana, Aca Lukas, večeras je trebao da nastupa na muzičkom festivalu Balkan Open Air u Cirihu. Ipak zbog nemara organizatora, njegovi fanovi su ostali uskraćeni za spektakl. Organizatori su dozvolili da drugi izvođači probiju svoje vrijeme trajanja nastupa, zbog čega je Lukas bio spriječen da izađe na binu, s obzirom da je muzika na tom mjestu dozvoljena samo do 22 sata.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS