calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

Jelena Pešić podijelila dirljivu fotku sa malom Mionom iz porodilišta! (FOTO)

Objavio: RHT
29/07/2023 3:30 PM

Bivša zadrugarka podelila fotku sa kćerkom, pa joj se obratila emotivnim riječima.

Bivša zadrugarka i voditeljica Jelena Pešić se juče porodila i na svijet donijela još jednu djevojčicu, kojoj je dala ime Miona. Sinoć je podelila sliku sa svojom kćerkom, otkrila da liči na njenog supruga Mladena Vuletića, pa joj se obratila emotivnim riječima.

– Kakav blagoslov, kakva ljubav, kakav spokoj sa ovim malim čupavcem. Jedva čekam da upoznaš sestru Milu i bićete jedna drugoj naveće bogastvo koje smo moli tata i ja da vam obezbjedimo – napisala je, pa dodala:

– P. S. Ne ljutim se što i ti ličiš na tatu, nema veze, vidjela sam da na mene imaš ramena, dosta je – našalila se Jelena Pešić.

Mladen i Jelena su se oglasili nakon njenog porođaja.

– Čuo sam se sa njom i ona i beba su super, sve je prošlo u najboljem redu. Beba ima 2kg i 740grama, rodila se Miona – rekao je Mladen za “Pink.rs”.

– Još uvijek imam bolove, ali je porođaj protekao super. Carski rez je bio, ali sam bila u spinalnoj anesteziji, potpuno svjesna. To sam tražila da bih odmah ugledala bebu. Sada sam u apartmanu i čekam da mi donesu kćerku. Mislim da Miona baš liči na sestru Milu, što znjači da obe liče na tatu, ali vidjećemo još je rano da se prockeni – istakla je Pešićeva.

Prije Mione, Jelena i Mladen su dobili kćerku Milu, a kako Vuletić otkriva, želi da im sledeće dete bude sin.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS