calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

JELENA KARLEUŠA PRIREDILA VEČE ZA PAMĆENJE NA GODIŠNJOJ GALA PROSLAVI “GORKOG LISTA”

Objavio: RHT
07/11/2022 6:14 PM

Glavna zvezda večeri na godišnjoj proslavi “Gorkog Lista”, Jelena Karleuša, ponovo je priredila performans o kojem se priča.

Foto: Jakov Simović

Oko 500 zvanica na jedinstvenom gala događaju oduševljeno je pratilo jednoipočasovni šou koji je priredila JK na bini, u pratnji plesačica obučenih u nesvakidašnje kostime.

Foto: Jakov Simović

Perje, kristali, visoke štikle, prskalice u publici, bili su deo dekora koji je učinio njen nastup jednim od najzapaženijih ove godine. U jednom trenutku joj se pridružila, kao iznenađenje večeri i Milica Pavlović. – Trajem ja, traje svaki borac koji je odlučio da uspe i da se izbori, da ne padne pred preprekama. Traje ono što ima kvalitet.

Foto: Jakov Simović

Traje ono što ne spušta svoje kriterijume kada je to mozda čak i popularno ili potrebno. Zato ljudi kao ja i brend kao što je Gorki List prepoznaju jedni druge i lepo sarađuju. To znači trajati, rekla je Jelena. Cela njena karijera je gorka i slatka, baš kakav je i ukus najpoznatijeg bitera.

Foto: Jakov Simović

Ovogodišnjoj gala proslavi prisustvovali su brojni gosti, među kojima su još i Nucci koji je izveo nekoliko pesama, Ana Stanić koja je otvorila gala veče, zatim Jelena Tomašević, Neda Ukraden sa ćerkom Jelenom Bilbijom Minović, Dragica Radosavljević Cakana, Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, Marina Tadić, Ivana Dudić, Nataša Bekvalac, Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom, Suzana Perić, nekadašnja članica grupe „Hurricane“ Ivana Nikolić, Duška Jovanić, Anabela Atijas, Kristina Kija Kockar, Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom, Dejan Tomašević, Biljana Topić, Lena Bogdanović i drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS