calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

JELENA KARLEUŠA DONIJELA ODLUKU, NAPUŠTA ESTRADU! Iznenadnim saopštenjem šokirala sve!

Objavio: RHT
20/04/2024 6:00 PM

Jelena Karleuša napušta estradu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Jelena Karleuša napušta estradu!

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se danas i iznenadila objavom na društvenoj mreži Instagram.

Ona je otkrila kada planila da se “penzioniše”, ostavi estradu u prošlosti, a onda  i šta sve publika može da očekuje od nje u narednom periodu.

 Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživjeću na primjer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete vec 30 godina ne ubije ranije). Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pjevati sa 80. Moj aktivni rad će se vjerovatno završiti negdje sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje).

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pjevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina. Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savjetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti nista. Legenda i pjesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku – napisala je Jelena.

Karleuša blokirala Breskvicu

Inače, Anđela Ignjatović Breskvica se nedavno pojavila na jednom događaju, a tom prilikom je medijima otkrila da ju je Karleuša blokirala.

– Mene je Jelena Karleuša blokirala na Instagramu. Sve i da želim neku komunikaciju, to nije moguće sada. Jelena, ali ni Marija Šerifović nemaju razlog da budu ljubomorne na mene. Velike su zvijezde i na njih mogu samo da se ugledam – poručila je Anđela okupljenim novinarima.

Inače, Ignjatovićeva nedavno otkrila da je Karleuši neko prenio lažnu poruku i time izazvao njen komentar da je “mala neviđeno glupa”.

Jelena se sada oglasila na svom Instagram profilu i potvrdila Breskvičinu izjavu da je blokirana.

– Da, blokirala sam te – napisala je ona na storiju.

BONUS VIDEO:

hyptv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS