calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO PONIZILA SEKU ALEKSIĆ Nakon pomirenja je JAVNO ISMIJALA na Instagramu, pa OBRISALA stori! (FOTO)

Objavio: RHT
28/05/2023 3:48 PM

Pjevačice Jelena Karleuša i Seka Aleksić nedavno su obnovile svoje prijateljstvo i ponovo uplovile u mirnu luku.

Foto: Ilustracija Hypetv

Djelovalo je kao da se nakon pomirenja međusobno podržavaju, jer jedna drugoj redovno lajkuju i komentarišu objave na Instagramu. Ipak, djeluje kao da je došlo do trzavica u ovom odnosu, jer je Jelena sada brutalno ponizila Seku na društvenim mrežama. Aleksić je objavila fotku iz đakuzija i nazvala sebe “meteorološkinjom”.

Foto: Printscreen Instagram

– Vaša omiljena meteorološkinja šalje izvještaj za danas. Poslije kiše dođe sunce. Ako mi neko ne ponudi vremensku prognozu da vodim, ništa uradila nisam – napisala je Seka.

Zatim je uslijedio neočekivani potez njene koleginice. Naime, Jelena je stala na terasu svog doma, uzela šerpu i poklopac, te počela da udara prizivajući kišu. U jednom momentu je zapjevala i Sekinu hit pjesmu “Crno i zlatno” pokušavajući da prizove kišu.

Foto: Printscreen instagram

Sve ovo izgledalo je kao šala, međutim, onda je JK obrisala storije i time podgrijala priče da je ovo ipak bila provokacija.

  • Foto: Printscreen Youtube
  • Foto: Printscreen Youtube

Seka se ovim povodom nije oglašavala, a kako će se njihov odnos dalje razvijati, ostaje nam da saznamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS