calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

Jelena Đoković pobrala komplimente u Parizu: Zablistala u bijeloj haljini, ZBOG OVOG DETALJA SVI SAMO U NJU GLEDAJU

Objavio: RHT
24/07/2024 10:15 PM

Jelena Đoković u Parizu

S malo šminke i kose vezane u spuštenu punđu, Jelena je isijavala eleganciju po kojoj je inače poznata

Foto: Platforma X

Jelena Đoković, supruga tenisera Novaka, stigla je u Pariz uoči početka Olimpijskih igara.

Ona je gošća na žurci koju organizuje magazin “Vog Adria” u prestižnom hotelu “Ric”.
Ona je zablistala u bijeloj, jednostavnoj haljini koja je istakla njen minimalistički, a opet efektni stil.

S malo šminke i kose vezane u spuštenu punđu, Jelena je isijavala eleganciju po kojoj je inače poznata.

Inače, na Vog Adria večeri pojavio se i Novak Đoković koji je bio veoma elegantan.

Vogove žurke su poznate po ekskluzivnosti i za njih nije lako dobiti pozivnicu, a oni koji se nađu na listi zvanica su osobe koje čuvena glavna žena “Voga” Ana Vintur posebno poštuje.

Čitajte i NEĆE VAM BITI DOBRO OD OVE CIFRE! Pogledajte godišnju zaradu princa Wilijama: Novac mu “pada s neba”

Britanska kraljevska porodica je zasigurno među najbogatijim porodicama na svijetu, ali nikad nije bilo poznato koliko, zapravo, novca imaju.

Međutim, sad je otkriveno koliko je princ Vilijam (William) zaradio tokom finansijske godine 2023.-2024. Kako piše Page Six, princ je dobio više od 23 miliona funti prihoda od svog imanja u Vojvodstvu Cornwall.

Imanje je Vilijam naslijedio od svog oca, kralja Čarlsa III (Charles), 2022. godine, a od svojih je ulaganja prikupilo višak za raspodjelu od 23.6 miliona funti. Osim imanja Vilijam je dobio i novu titulu – Vojvoda od Cornwalla.

Vilijam nije jedini član kraljevske porodice koji zarađuje vrtoglave iznose svake godine. Kako je ranije pisao “The Guardian”, kralj Čarls, koji je zadužen za plaćanje drugih članova kraljevske porodice koji obnašaju svoje dužnosti, prima godišnju isplatu iz državne podrške Ministarstva finansija. Kolko iznosi njegova zarada pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS