calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

“JELENA ĆE SE POKAJATI ZBOG RAZVODA”: Nakon što je predvideo krah braka, poznati astrolog najavljuje nova TURBULENTNA DEŠAVANJA u Karleušinom životu

Objavio: RHT
06/07/2022 5:21 PM

Iako se već duže vreme u javnosti spekuliše da li su Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno, pevačica je juče na Instagramu objavila da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Foto: ATA Images

Jelena je priznala da se razvodi od muža Duška, fudbalskog menadžera, posle 14 godina braka.

O tome da li je razvod mogao da se nasluti na osnovu njihovog odnosa poslednjih godina, i šta kažu zvezde, da li je njihov brak mogao da opstane uprkos mnogobrojnim izazovima i skandalima govorio je astrolog Dušan Veličković u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji.

Foto: Printscreen/Prva tv

– 2018. godine ja sam rekao da će 2019. početi skandalom Jelene Karleuše. Odmah na početku januara, buknuo je skandal sa Vranješom. Ovo nije prvi put da njoj brak puca, ona je jedna lavica i lavovi generalno, posebno neko ko je mnogo popularan poput nje misli da je savršena i bezgrešna šta god da uradi. To je pogubno za brak. Sa druge strane, ogromna je razlika u njihovim temperamentima. On je napaćen, čvrsto nogama na zemlji, sve što je stekao stekao je mukom i radom. Taj brak nije imao šanse da opstane, prvo jer je starija od njega, a drugo jer se dečko namučio za te milione a ona njega da pravi rogonjom. To je trebalo da se desi možda malo ranije, pretpostavljam da su razvlačili to godinama. Ovo je najbolje i za nju i za njega. Karleuša je dete razvedenih roditelja, ona ne zna kako brak treba da funkcioniše. Ona ima jedan poguban aspekt u vagi, što znači da joj je tata svetski švaler. A što je najgore, Duško to sve ima u ribama, što znači da nije ništa manja cvećka od nje. Jelena i Duško su emocionalno nezrele osobe. Jelena je velika zavodnica i vodi život kao rijaliti zvezda po ugledu na Kardašijane. Oni misle da su najpametniji. Ona ima marsa na pogrešnom mestu – rekao je Veličković.

Veličković ističe da će se Jelena naredne godine pokajati zbog razvoda.

– Ona je rak u podznaku i njeno polje braka je u jarcu. Ona bi trebala da se uda za nekoga ko je bar 7 godina stariji od nje, da je uspešan, ostvaren, jak i moćan muškarac. Na primer, neki biznismen bi njoj odgovarao. Dok ona ne sredi svog marsa u vagi, teško da će ostvariti neki ozbiljniji odnos. Mislim da će se Jelena naredne godine kajati zbog ovoga. Ne može ona do 100 godina da izigrava neku vamp megazvezdu. Njoj će biti teže. Karleuša ide u jednu minus fazu nakon ovoga, doći će joj iz dupeta u glavu. Za Duška su zvezde super, ima bolji horoskop od Jelene – rekao je astrolog Veličković.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS