calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“JEDVA DIŠEM, SVE ME BOLI!” Harina moli za pomoć “KANCER SE PROŠIRIO NA PLUĆA” (VIDEO)

Objavio: RHT
09/02/2024 9:59 PM

Harijeta Simić, pjevačica koja je prepoznatljiva na društvenim mrežama kao “Harina”, doputovala je pravo na televiziju Hype kojoj se obratila za pomoć, u svojoj borbi sa najtežom bolesti.

Foto: Hype tv

Kako je rekla Harina ona je ostala bez dojke kada joj je prije dvije godine dijagnostikovan kancer dojke, a potom su joj ljekari rekli da je zdrava.

“Međutim kada su mi operisali na vratu metastazu, rekli su mi to je to, zdrava sam, prošlo je dva dana i ja sam počela da kašljem, rekli mi upala pluća”, pričala je Harina za Hype.

“Trpali su me antibioticima i na kraju kiseonikom da bih na kraju otišla u Hitnu pomoć tri puta zaredom, poslali me na grudno, kad su ljekari pogledali, kancer se proširio skroz na pluća”, govorila je Simićeva koja je očajna:

“Nemam prihode, djeca mi pomažu malo, teško je jako”, rekla je ona.

CIO INTERVJU EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV pogledajte ispod teksta:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS