calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

Objavio: RHT
19/10/2024 4:30 PM

JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić, supruga pjevača Darka Lazića, nedavno je na svijet donijela djevojčicu kojoj su dali ima Srna.

Kaća je prije nego što je zatrudnila bila poznata kao neko ko se zdravo hrani i redovno trenira, ali je u trudnoći ipak sebi dala oduška.

Međutim, tokom trudnoće ugojila se samo nekoliko kilograma, koji po svemu sudeći uopšte nisu primetni.

JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna!

photo: printscreen/Instagram/katarinalazic_24

Naime, Kaća je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi njena savršena figura koju je uspjela da očuva tokom trudnoće.

Čitajte i KRISTIJAN BJEŽI IZ RIJALITIJA ZBOG (NE)HIGIJENE?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakodnevno privlače pažnju gledalaca i učesnika rijaliti programa svojim ponašanjem, intrigama i disciplinom koju pokušavaju da nametnu. Ipak, njihova saradnja mogla bi postati problematična, smatraju njihovi prijatelji.

– Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju. I ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmjeh, a zatim dodao:

– Kristijan je dosta toga uspio da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih. A ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izluditi potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS