calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala

JAO, KOLIKE SU: Ima prve grudi estrade, a fotkom sa odmora podigla temperaturu!

Objavio: RHT
31/10/2022 2:00 PM

Jana Torodović uživa na odmoru u Dubaiju, a njeni fanovi uživaju u fotografijama koje objavljuje.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Jana Todorović, koju nazivaju prvim grudima estrade, sa suprugom i ćerkom uživa u Dubaiju i puni baterije za naredne nastupe, nakon više nego uspešne letnje sezone.

Borave u jednom od najekskluzivnijih odmarališa, u hotelu u kojem noć košta 40.000 dinara, kako su preneli mediji, a Jana redovno objavljuje fotografije, pa je poslednjom privukla možda i najveću pažnju.

Pozirala je na plaži, u crnom kupaćem kostimu, dok je uživala u nargili, a u prvom planu su njene prirodne grudi, zbog kojih nosi zavidnu titulu. Mnogima je ovom slikom ulepšala dan, pa je dobila brdo komentara: “Bombetina od žene”, “Digla si temperaturu u Dubaiju za minimum 10 stepeni, gori sve”, “Slika je dokaz da ti nema ravne, ženo”…

Jana je sa suprugom Ivanom 25 godina u braku, a venčali su se posle samo mesec dana. 

“Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina, to želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može”, izjavila je pevačica nedavno, kada je bila na svadbi koleginice Vanje Mijatović.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS