calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

Janjušev bivši “tast” žestoko udario na Anelinu trudnoću: Proći će kao i moja kćerka – blokorana! “NJIH DJECA NE ZANIMAJU, DRUGI IH GAJE DOK…”

Objavio: RHT
05/06/2024 10:43 AM

Janjušev bivši “tast”

Vijest o Anelinoj turdnoći šokirala je mnoge, ali ne i Janjuševog bivšeg “tasta” Radomira Marinkovića Takija koji se sada oglasio tim povodom

Foto: Printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš čekaju prvo zajedničko dijete.

Janjušev bivši “tast”

Vijest o Anelinoj turdnoći šokirala je mnoge, ali ne i Janjuševog bivšeg “tasta” Radomira Marinkovića Takija koji se sada oglasio tim povodom.

– Oni su aktivno radili na bebi tako da me vijesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna nije se javljao na telefon, sada priča da će brinuti o djetetu, ali Aneli će proći kao i moja kćerka – blokirana – rekao je Taki, pa dodao:

– Kakav je on otac? On već ima jednu kćerku koju viđa mjesec dana godišnje. Kako se završi rijaliti on ode na more gdje izlazi i kocka se, koliko vremena provodi sa djetetom?! Isto tako i Aneli, ona u rijalitiju a malu kćerku joj čuvaju drugi. Njih djeca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo – zaključio je Taki.

Pročitajte i: MAJA NAPALA STANISLAVA, OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA! Ludulo na imanju, Krofaku pozlilo!

Maja Marinković ponovo je nasrnula na Stanislava Krofaka! U Beloj kući je došlo do okršaja između bivših ljubavnika.

foto: youtube/printscreen/zadrugaofficial

Starleta je pokušavala da izgladi odnos sa Krofakom, alo pošto joj razgovor nije pošao za rukom došlo je do rasprave.

Krofak nije želio da sluša šta Maja želi da mu kaže, što je nju dodatno razbjesnilo.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS