calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO)

JANJUŠ VIŠE NE ULAZI U RIJALITI! Bivši košarkaš riješio da započne biznis! Mijenja zanimanje, a bivši rijaliti učesnik mu pomaže!

Objavio: RHT
15/08/2024 10:59 PM

Janjuš završio rijaliti karijeru

Marko Janjušević Janjuš je riješio da završi rijaliti karijeru! Bivši košarkaš je odlučio da uđe u muzičke vode i da se oproba kao reper.

Photo: M.M./ATAImages

Naime on je otkrio da bi najviše volio da snimi duet sa bivšim učesnikom rijalitija. Janjuš je istakao da mu se dopada Nemanja Đerić poznatiji kao Đekson. Pored muzičke karijere, Đekson je takođe privukao pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju.

Janjuš završio rijaliti karijeru

Nedavno, Đekson je iskoristio društvenu mrežu Instagram kako bi se obratio svojim fanovima. Na svom profilu postavio je pitanje koje je izazvalo mnogo pažnje:

– Sa kim da roknem sljedeći duet – napisao je Đekson, a ova objava nije prošla nezapaženo.

Janjuš se našalio i predložio da snime pjesmu zajedno, što je samo ukazalo na njegovu želju da mijenja zanimanje.

Fanovi jedva čekaju da vide da li če Marko i Nemanja da ih iznenade pjesmom.

Čitajte i VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA! Udarila u najbolniju tačku

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, snimala je lajv na društvenoj mreži Tik-tok i tom prilikom odlučila da pusti muziku.

VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA

Svi su ostali zabezeknuti kada je pustila pjesmu bivšeg supruga “Maserati”, s obzirom na to da nisu u dobrim odnosima. I da ju je on u rijalitiju ostavio zbog Mione Jovanović, nakon čega su se i zvanično razveli.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS