calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO)

JANJUŠ VAN SEBE! Stigle mu vijesti iz spoljnog svijeta, doživio šok!

Objavio: RHT
15/02/2024 10:30 PM

Janjuš van sebe!

Janjuš van sebe!
Janjuš van sebe

Tokom emisije u rijalitiju stiglo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

On je saznao da je njegov prijatelj Lazar Čolić Zola nazvao Asmina Durdžića svojim prijateljem, što ga je ostavilo u šoku.

Poručio je da bi istog trenutka prekinuo svaki odnos sa njim, ako se ispostavi da je istinito pitanje, jer mu to nikad ne bi oprostio.

– Kako komentarišeš to što je Zola rekao Miljani da je Alibaba njegov prijatelj. Čak je tražio pare na zajam od njegaRekao je da će Miljana zauzvrat da napadne tebe i Aneli kada se vrati – glasilo je pitanje.

– Ne znam da li je istina, ne mogu to da tvrdim. Da znam da je njegov prijatelj više nikada ne bih komunicirao sa njim.

Prekinuo bih prijateljstvo, ali ne znam da li je to tako. Vidio sam neke druge ljude koji su bili u tom klanu protiv nje i mene – govorio je Janjušević. 

JANJUŠ SE RAZOČARAO U ZOLU

– Zola meni kaže evo ga moj prijatelj, moraš da mu se izviniš. Ja ne znam ko je, on kaže. “Ćao Miljana, ja sam Alibaba”, Zola mu kaže:

“Ona sluša mene, kako joj ja kažem tako će biti. On meni priča Stanija, Aneli, šta treba da radim kako treba da je gazim, njena majka kaže da je on kur*in sin, poslije pet minuta kaže ne zna da li je Nora njegovo dijete.

Na kraju sam ja njemu rekla: “Prvo dijete gdje ti je, ko te tjerao i molio da nađeš dijete”. 

Poslije toga je zvao mog tatu, moj tata nije htio da mu da moj broj telefon. Ja sam rekla nemoj Zola da zna. Slao mi je mnogo prouka, nisam stigla da čitam.

 Imala sam probleme napolju, bila sam dva dana u Beču, čovjek ne zna da li je došao ili pošao. Jednu priču priča, pa drugu.

 Ja sam Asminu rekla – Zola šta ti priča to zaboravi, nudio mi je pare, roleks. Asmin nikoga nije za*ebao, to mi kaže – rekla je Miljana.

– Mislim da je to Zola uradio, liči mi na taj tip muškarca, prodao mu je priču. Sve su to njegove priče, Asminove, što Miljana priča.

Priča samo da bi podmitio ljude, potpuno Miljani od A do Š vjerujemSigurna sam da je 100 posto sve istina što Miljana priča, oni sad na kameri – dodala je Aneli

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS