calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!” Đina Džinović se javno obratila majci! Nakon porodične drame uslijedio preokret – evo kako je Melina reagovala Mladoženja izbezumio Balkan potezom na vjenčanju: Gdje se može naručiti ovakav muž? PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA poslije ŠOK PRIČA O NEVJERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi voljela da je tako!” DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje! “BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima”

Objavio: RHT
20/07/2024 6:00 PM

Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta

Sita Ahmić je oplela po Marku Janjuševiću Janjušu! Bivši košarkaš joj nije ostao dužan!

Naime, nastala je opšta pometnja u emisiji i žestok sukob Aneline sestre i njenog bivšeg dečka.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Janjuš optužio Aneli i njenu sestru Situ Ahmić da nisu platile apartman u kojem su boravile, već da su pobjegle, u emisiju se uključila Sita koja je žestoko zaratila sa bivšim zetom.

Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta

 Sita da li pratiš situaciju, čujemo da si ukrala 5.000 eura od fanova? – glasilo je pitanje.

– Je*aću Janjušu mamu kad ga vidim, sram ga bilo. Ološu jedan, to je jedan narkoman i beskućnik, zelenaši te ganjaju. Ja sam dodala svoj novac da bi ljudi glasali za Aneli – rekla je Sita.

– Evo us*ao sam se od tebe – rekao je Janjuš.

– Čovjek je bio optužen da su ga vezivali zelenaši – rekla je Aneli.

– Klošaru jedan, nemaš dinar jedan, nemoj meni da pričaš znam ja sve. Nisam te uzela u usta, prvi si počeo. Danas sam je upozorila na tu Snežu i rekla sam joj da je to bolesna žena i da nije njena podrška, da će je namjestiti. Mi smo bile u prvom stanu u Knez Mihajlovoj i sve smo platili, mi imamo sve u životu, nismo kao Janjuš da živimo u Etno selu – rekla je Sita.

 –Da imate sve u svom životu ne bi ulazili u rijaliti – rekao je Janjuš.

– Moja sestra ima sve u životu, ti si htio da budeš sa mojom sestrom da bi uzeo novac od nje. On i Asmin su isti ološi – rekla je Sita.

– Mene je sramota što se nalazim na slici sa njim i njegovom ženom – rekla je Aneli.

– Blamu jedan, hajde ćuti. Sita šta misliš da ja i Aneli večeras prespavamo zajedno – rekao je Janjuš.

– Ćuti ti, dužan si svima čovječe, nemoj da ti ja objasnim neke stvari – rekla je Sita.

– Vi ste sestre nemoj da se svađate, smiri se malo dođi sebi – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS