calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju!

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za kćerku, hitno napušta rijaliti

Objavio: RHT
16/06/2024 10:58 PM

Janjuš u šoku

U prošloj emisiji ,,Pitanja novinara” došlo je do žestoke svađe Maje Marinković i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Janjuš u šoku/ foto: youtube screenshot

Marinkovićevoj je poznato koliko je Janjuš slab na kćerku Krunu Janjušević, te mu je tokom rasprave spomenula nasljednicu i podsjetila ga kakav je on otac, po njenim tvrdnjama.

Janjušević joj nije ostao dužan, pa ju je vrijeđao brutalnim uvredama i psovkama, a takmičari su nemo gledali kako se njih dvoje svađaju.

Janjuš u šoku

– Kćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji…Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživjela sam jako težak period. Osjećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vrijeđao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi. Aneli će isto proći kao i ja. Njegova dijela i riječi su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. Najveći folirant i emotivni manipulator za sve – govorila je Maja, pa nastavila:

– U pravu je Sita i ja vjerujem, žena gleda realno. Kaže da nije vrijeđao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gdje je ljudskost?! Djevojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i punica da li njegova partnerica može da bude trudna. To je bolest. To ti je ono donesi malo lovice kući, malo bruka. Svake godine se kupuje taj stan, nikako da ga vidimo. Evo Aneli priča nešto, pita ga, on kao: “A ti?”, odgovori čovječe. Ovi jazavci neka mu šute, za bolje i nisu – rekla je Maja.

– Jem ti mamu onu, m*š kuetino jedna – rekao je Janjuš.

Ostaje nam da vidimo da li će Janjuš napustiti rijaliti kako bi podnio tužbu protiv Maje zbog izgovorenih riječi.

U prilogu ispod pogledajte ispovijest Site Ahmić, Aneline sestre ekskluzivno za Hype televiziju.

“Janjuš želi da Aneli pobaci dijete!” SITA AHMIĆ “Stanija i Asmin su ZLO!”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/ A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS