calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce

Objavio: RHT
08/08/2024 6:45 PM

Janjuš slomljen od bola

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o trenutnim dešavanjima. Iako su mediji spekulisali o njegovom navodnom pomirenju sa misterioznom starletom, Janjuš je jasno demantovao ove tvrdnje, ističući da nema djevojku i da ga one uopšte ne zanimaju.

Takođe, istakao je da je njegovo pomirenje s Asminom Durdžićem rezultat njihovog sporazumnog spuštanja lopte, te da se ne bavi čitanjem novina i praćenjem rijaliti-dešavanja.

Foto ATAImages

Na pitanje o navodnom pomirenju sa Asminom Durdžićem, Janjuš je istakao da nije pratio medijske spekulacije i da se sporazum sa Durdžićem desio nakon razmjene poruka u kojoj su obojica odlučila da zaborave prošle svađe.

Takođe, istakao je da se više ne bavi Aneli, te da su prošli problemi završena stvar.

– Nisam ja pružio nikakve ruke, ne treba šta da zameramo, to je završeno što se tiče Aneli. Ne družimo se mi sad ne znam ni ja šta, ni protiv koga se nisam urotio niti ću. Ljudi iz rijalitija me ne intresuju, čast izuzecima – otkrio je on.

Jedna od emotivnih tema koju se Janjuš dotakao jeste tetovaža posvećena njegovom pokojnom bratu, Mihailu Janjuševiću. Otkrio je da voli tetovaže i da je ova konkretna tetovaža posvećena sjećanju na brata, kao nešto što će nositi sa sobom dok je živ.

Janjuš slomljen od bola

Photo: Printscreen Instagram/mali_janjus

– Ja volim tetovaže, nažalost je urađeno ovo što nikada nisam ni pomislio da će se desiti u život. To je nešto što… Ne znam kako da ti opišem, bar nešto da je na mom tijelu ostalo, nažalost, njegova slika koju ću nositi na sebi dok sam živ – priznaje on za domaće medije.

Čitajte i Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…”

Bh. pjevač Amar Gile Jašarspahić ima veoma buran ljubavni život, a otkrio je da čeka treće dijete sa drugom suprugom Mirelom. Sa njom je, podsjetimo, prošle godine dobio sina.

Foto: Screenshot YouTube

Gile: Puno mi je srce

“Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje”, rekao je Gile.

Priznaje da bi poslije dva sina, volio da dobije djevojčicu.

“Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo”, rekao je.

Inače, on je prije druge supruge imao jedan brak iza sebe, ali i buran ljubavni život, te su ga pratile mnoge afere. Pjevač je jednom prilikom i sam priznao da je bio sa udatim ženama.

“Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umijem da čuvam tajne, a i spretan sam”, priznao je pjevač.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:


Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS