calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je”

JANJUŠ SE HVATA ZA GLAVU! Ne zna kako kćerki da objasni sve, donio šok odluku: Kruna će biti sa majkom, a Anelino dijete s njim!

Objavio: RHT
08/06/2024 8:30 PM

Janjuš se hvata za glavu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš upao je u paniku kako kćerki Kruni koju ima iz prvog braka da objasni da će dobiti dijete sa drugom ženom.

Onda je pred kamerama ušao u razrađivanje teorije kako svako dijete treba da živi sa svojom majkom ukoliko je uračunljiva.

Janjuš se hvata za glavu

– Moram samo da kažem da svako dijkete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o djetetu – rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na svoju bivšu suprugu Enu i kćerku Krunu.

– Šta koga zanima šta će reći Ena?! Mi imamo dijete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji kćerki mora da objasni sve. Moja kćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svijetu! 

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Janjuš je priznao da ga i dalje muči odnos između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića.

-Bojim se. Ja sam ovdje najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi. Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom djetetu i pored toga što ću biti tu za to dijete. Kad je riječ o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se miješam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem djetetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viđa svoje dijete – zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS