calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima

ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži!

Objavio: RHT
16/08/2024 11:00 PM

Janjuš se direktno obratio Aneli?!

Photo: Ataimages/Ilustracija

Marko Janjušević Janjuš, bivši učesnik rijalitija, redovno se oglašava na svom Instagram profilu, gdje često dijeli trenutke sa svog odmora u Crnoj Gori.

U najnovijem postu, Janjuš je podijelio snimak mora uz numeru “Za kraj” Džeja Ramadanovskog.

Janjuš se direktno obratio Aneli?!

Photo: Printscreen Instagram/mali_janjus

Ovaj izbor pjesme podstakao je spekulacije da su stihovi možda posvećeni Aneli Ahmić.

– Sad da ti pokažem ljubav, ti bi se naglas smejala, mislila da sam pijan, mislila da si sanjala – glasi pjesma, a da li je zaista ovo posvećeno Aneli, ostaje nam da nagađamo.

Drugoplasirana superfinalistkinja rijalitija, Aneli Ahmić izazvala je pažnju javnosti svojom iskrenošću u igri “Ili-Ili”

Na pitanje ko je bolji u krevetu, Aneli nije oklijevala da da prednost svom donedavnom dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, dok je priznala da je bivši muž Asmin Durdžić, poznatiji kao Alibaba, bio bolji u jednoj specifičnoj oblasti.

Reakcija Janjuševića na ovu izjavu bila je brza, te je na svom Instagramu podijelio je snimak Aneli, uz poruku:

– Hvala od srca.

Ostaje da se vidi da li će ovaj ishod dovesti do mogućeg pomirenja para.

Čitajte i Anabela prvi put javno podržala Marka Miljkovića: Gdje god ga baciš, on se snalazi

Izgleda da je odnos između Anabele Atijas Marka Miljkovića prošao kroz značajne promjene.

Nakon prvobitnih nesporazuma, Anabela je odlučila da oprosti i zaboravi sve što je bilo. Naročito nakon što je njena kćerka Luna sa njim dobila dvije kćerke.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS