calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo

Janjuš priznao: NIKADA NEĆU ZABORAVITI MAJU, Aneli van sebe!

Objavio: RHT
28/09/2023 1:01 PM

Maja Marinković nezaustavljivo pravi haos gdje god da se pojavi, a usred skandala sa Filipom Carom koji je varao svoju vjerenicu, ona je tema i u “Eliti”.

Foto: Printscreen

Marko Janjušević Janjuš podsjetio se stare ljubavi i otkrio da li mu Maja i dalje teče venama?

– Hipotetički da se oglasila Maja i rekla da ona još teče tvojim venama, i da ti je u krvi i da je Aneli samo njena kopija, šta bi rekao – glasilo je pitanje.

– Slažem se da je nikada ne mogu zaboraviti, ko koga ovdje može zaboraviti. Aneli je neko ko je ušao u moj život. Maja, vidiš kako o meni lijepo priča, ali ja sad imam emocije prema drugoj ženi. Aneli je totalno drugačija od svih sa kojima sam bio drug, ne znam po čemu se izdvaja mnogo toga, veliki pozdrav za nju, čuvaj Lea – rekao je Janjuš.

– Mislim da Maja i ja nemamo nikakve sličnosti, niti izgledamo slično, ja nisam ničija kopija – rekla je Aneli.

– One ne trebaju da ratuju, ako Maja dođe trebamo da sjednemo svi zajedno, da popričamo i vidimo šta ćemo – rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen YouTube

– Dosta puta sam rekla da je Janjuš kriv što je Maja ispala takva u narodu, on je unakazio njenu reputaciju. On je izluđivao – rekla je Aneli.

– Ne dolazi u obzir da to prihvatim, zamisli šta će ona tek da radi – rekao je Janjuš.

– Maja je Janjušu znala slabe tačke, znala je gdje da udari, vjeruj mi da je Aneli mješavina Maje, Tare, mene, Anite svih nas osoba. Meni je rekla da svaki put kad Janjuš ustane da ona bude povrijeđena i da se Janjuš šprda. Rekla mi je da joj je rekao da nema ženu – rekla je Matora.

– Ženo, srećo moja, cijeli život si uz mene, volim te do posljednje kapi krvi, anđele moj, ti znaš da ja ovo papa i dolazim kući – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS