calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik Širom Bosne i Hercegovine sutra će na snazi biti narandžasti meteoalarm zbog visokih temperatura Koju boju izbjegava princeza Kejt Midlton? Sandra Afrika na svojoj jahti se utegla u tange, a silikonske grudi sijevaju MAJA MARINKOVIĆ IZNIJELA CIJELU ISTINU O BUJANOVCU! Starleta se oglasila, pa brutalnim riječima stavila tačku na ovu priču! BOLNA ISPOVIJEST LUISOVE UDOVICE: “Jutros sam krenula na groblje i vidjela ćelavog čovjeka, naježila sam jer ….” Zgodni francuski skakač koji se takmiči na OI bacio dame u trans City Hype! Rimski i Corona progovorili o sukobu sa Tanjom Savić! “Nije na nama da se prvi javimo” Evo kada Lana Pudar pliva za veliko finale Olimpijskih igara i gdje možete gledati utrku OVO JE DADILJA NOVAKOVE DJECE! Ima posebne uslove, ali jedna stvar joj je zabranjena do kraja života! (FOTO) ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUJANOVCA?! Starleta u halterima za šankom, evo kako je tada izgledala! (FOTO) Djevojčica iz Zenice se samovoljno javila policiji nakon nestanka: Dobro sam, udala sam se i nalazim se u Visokom Elmedin puca od bijesa! Memo je iskoristio moju dobrotu, glavu ću mu u zemlju uvaliti

JANJUŠ PREKINUO ODMOR! Odala ga lokacija… POSJETIO BIVŠU ŽENU!

Objavio: RHT
31/07/2024 2:40 PM

JANJUŠ PREKINUO ODMOR

Janjušević se vratio se za Beograd

JANJUŠ PREKINUO ODMOR / Foto: Printscreen/Instagram
JANJUŠ PREKINUO ODMOR / Foto: Printscreen/Instagram

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš prekinuo je odmor na primorju i vratio se za Beograd.

JANJUŠ PREKINUO ODMOR

Sudeći po video snimku koji je objavio, Marko je, komentarišu njegovi pratioci na Instagramu, posjetio bivšu ženu Enu, koja živi u Krnjači.

Janjuš nije otkrio više detalja, osim lokacije, što je bio dovoljan dokaz da mnogi posumnjaju koga je posjetio.

Mnogi su odmah komentarisali i da je vratio Krunu majci, budući da je, kako se navodi, u nekom trenutku i bila sa njim.

Ima novu djevojku?

Nakon izlaska iz posljednjeg rijalitija bivši košarkaš vrijeme provodi sa svojom kćerkom Krunom. Oni su zajedno bili na Crnogroskom primorju… 

Kako u blizini nigdje nema Aneli Ahmić, mnogi su zaključili da je par zauvijek stavio tačku na svoju ljubavnu priču.

Aneli je trenutno u Sarajevu s kćerkicom Norom.

Da je Aneli Janjuševa prošlost, podgrijale su i tvrdnje na društvenim mrežama da bivši košarkaš ima novu djevojku. Riječ je o seksepilnoj plavuši Kseniji Kranjec.

Pročitajte i: Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe.


Rijaliti učesnik Ermin Mujaković, porijeklom iz Sarajeva, a sa adresom u Sloveniji, spas od vrućina pronašao je u Španiji. Naime, Ervina je publika upoznala kroz rijaliti Veliki Brat, a kasnije i u drugim formatima, a još tada je privukao pažnju svojim ponašanjem, jer su ga proglasili najbolje odgojenim učesnikom rijalitija.

Rijaliti zvijezda uživa u Španiji/Foto: Instagram

Ovaj mladi model koji je svoju karijeru počeo u spotovima velikih estradnih imena, a prije nekoliko godina je upolvio u vezu sa atkraktivnom slovenskom manekenkom, te su ovo ljeto odlučili provesti u Španiji.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS