calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana!

ISPLIVALA ŠOKANTNA PREPISKA! Janjuš pozajmio 2.000 eura od djevojke, pa joj prijetio?! Nakon toga pokušao da pobjegne, a onda uradio nešto stravično?!

Objavio: RHT
26/06/2024 10:30 PM

Janjuš pozajmio 2.000 eura od djevojke?!

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Bivša jdevojka aktuelnog učesnika rijalitija, Marka Janjuševića Janjuša, Jelena, otkrila je javno da je bila žrtva njegove prevare za novac.

U medijima su se pojavile prepiske u kojima se vidi da mu je njegova sada bivša djevojka Jelena zaprijetila da ukoliko joj ne vrati novac, da će se obratiti za pomoć u rješavanju tog problema.

Janjuš pozajmio 2.000 eura od djevojke?!

Takođe, istakla je da je već dva mjeseca, kako je napisala: “pravi moronom”, iz čega se može doći do zaključka da joj čitava dva mjeseca nije vratio novac. Oni su očigledno dogovorili povraćaj.

Kada je vidio ovu poruku, Janjuš nije mogao da ostane imun. Pukao je od bijesa i krenuo da joj prijeti, te joj je čak i poručio da će, povrh toga što on njoj duguje pare, da je prijavi.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

S druge strane, u jednoj od prepiska se može vidjeti i da joj se on obraća tepajući: “Ljubavi…”, kako bi mu ona prebacila novac i kako bi on, kao što je i napisao, riješio nekome dug za kamatu. Takođe, kako bi bio miran još mjesec dana.

U jednom od svojih pokušaja da povrati svoj novac, ona je napisala Janjušu da je htio da je prijavi, kao što se moglo vidjeti, za 1.500-2.000 eura. Isto tako i da će da mu da 8.000 eura samo kod javnog bilježnika (notara), kako bi se pravno obezbijedila da će joj vratiti novac.

– Hoću svoje pare i da te ne čujem i ne vidim više. Dva mjeseca me praviš moronom. Od danas ti teče kamata, imaš mjesec dana da mi vratiš pare inače prodajem dug. Laži nekom drugom! – napisala je.

– Slušaj ovako, sad da ti kažem, ovaj bezobrazluk. Nastaviš li ovako da se ponašaš, neće na dobro izaći – odgovorio je Janjuš.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS