calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO)

Janjuš otkrio šta osjeća prema Maji, te zašto se udaljio od Aneli

Objavio: RHT
18/01/2024 9:40 AM

Od kako se vratio u rijaliti poslije sahrane svoga brata Marko Janjušević Janjuš se dosta promijenio.

foto: youtube/printscreen

Od raspoloženja do ekipe za druženje, on je odlučio da više ne ćuti, već da iskreno ispriča da li mu prijaju pažnja i zagrljaji Maje Marinković.

– Prijaju mi svačiji, ali eto, ona je tu sad koja je došla i zagrlili smo se – rekao je Janjuš, ali ga je Miljana Kulić prekinula:

– Je**m te (Aneli Ahmić) u usta, ta ku**inska… Itekako ove folirante treba napu**vati od jutra, pa do sutra – rekla je Miljana.

 Malo prije sam komentarisao sa Matorom na tu temu i na sve situacije. Mislim da meni sada prija sve. Malo prije Miljana kaže da meni nije ni do čega, ja bih najviše volio da imam nekoga ovdje s kim bih se grlio i s kim bih spavao po cijeli dan. Nebitno kakva je situacija, ali bih najsrećniji bio da imam s nekim da se grlim i spavam – rekao je Janjuš.

– Da je bila situacija kao što je bila, naravno, ja sam bio sa Aneli u odnosu. Nisam osjetio da je Maja radila nešto namjerno, ne mogu da kažem. Ja ti kažem da sam osjetio da joj je žao. Ispričao sam kada je bila sa drugim momkom, ona se sjetila te situacije. Bila je s njim, desilo se nešto pa sam ja pitao…Nismo svi isti, možda ne ispoljavamo emocije na isti način, sve ima logike da kažeš. Nije mi isto sada sa Majom ili sa Aneli, da mogu lagano kao što mogu sa Majom. Maja i ja, daće Bog da ovako budemo do kraja rijalitija. Ne samo do kraja, nego uopšte. Ona mi je rekla da joj je žao što mi je rekla neke stvari  – istakao je Janjuš.

– Ja bih najviše volio da mi možemo da budemo u normalnim odnosima. Mislim da se jeste promijenila, ali mislim da je sada svjesna kako treba da se ponaša prema meni – zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS