calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Poslije avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO, evo šta ih je odalo (FOTO) ŠOK U EVROPSKOJ UNIJI! Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ propagandu u školama! Za zakon glasali i LIBERALNI POSLANICI! Haos u Jablanici: Velike gužve zbog teške saobraćajne nesreće NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

JANJUŠ NAPUŠTA RIJALITI ZBOG ANELI! Pakuje stvari i odlazi, Ahmićeva van sebe!

Objavio: RHT
06/03/2024 7:20 PM

Janjuš napušta rijaliti zbog Aneli

U nedavnoj emisiji, Aneli Ahmić  je odlučila da progovori o svom odnosu sa Markom Janjušević Janjušem.

Iznoseći svoje iskrene emocije i želje za poboljšanjem njihovog odnosa. Janjuš je izrazio svoje nezadovoljstvo Anelinim postupcima, dok je Aneli istakla da bi bila spremna na promjene i poboljšanja u njihovoj vezi.

Photo: Printscreen Youtube, Janjuš napušta rijaliti zbog Aneli

– Evo stigla je bivša, a vjerovatno i ubuduće bivša. Imala si poziv sa Sitom koja mi je i draža od tebe, išla si poslije poziva da pričaš, nije ti bilo bitno ni da mi kažeš da me voliš – rekao je Janjuš.

– Vidjela sam da je Sita baš bijesna i nervozna, i nisam promislila već sam odmah otišla sa Đedovićem – rekla je Aneli.

– To ti je baš fino za vezu – rekao je Janjuš.

– Nije znam da nije, ali šta ću – rekla je Aneli.

– Je li strepiš za još nekim susretom sa porodicom? – pitala je Milena.

– Ja bih voljela da ih vidim, poručila bih Siti da ne daje pažnje i povoda, već da gleda sebe, vidjela sam da je mnogo bijesna – rekla je Aneli.

– Šta komentarišeš za Asmina? – pitala je Milena.

– Nikad veći bijes nisam osjetila prema tom čovjeku, nakon Site koja je bila toliko bijesna na sve – rekla je Aneli.

– Šta bi rekla Janjušu ako bi nas slušao sada? – pitala je Milena.

– Da ga volim najviše na svijetu i da bih promijenila sve samo kada bi mi dao šansu. Da li, Janjuše, ima šanse da se pomirimo? – pitala je Aneli.

– Ne znam, izašao bih sad najradije odavde, ne samo zbog tebe, ima tu dosta stvari. Jel su promijenile neke stvari nakon poziva – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS